Skip to main content

Een flexplek huren

Ben jij op zoek naar een fijne flexwerkplek? Waar een prettige werksfeer hangt en die bijdraagt aan de inspiratie? Of ben je veel onderweg en heb je daarom niet fulltime een kantoor nodig? Huur dan een flexplek bij DVDIII! Oók de ideale plek om je klanten te ontvangen.

Met een flexplek huur je een flexibele werkplek voor een dag(deel) in een stilteruimte. De werkruimte is zo ingericht dat je in alle rust en privacy jouw werk kunt doen. Deze huur je naar behoefte per dag of per dagdeel, op basis van beschikbaarheid en dien je vooraf te reserveren.

Alle flexplekken zijn ingericht met een zit/sta bureau, bureaustoel en een locker en zijn voorzien van een internetaansluiting. Zo kun je direct aan de slag en kun je tussendoor je spullen veilig opbergen!

Huurvormen en prijzen flexplekken:

Bij DVDIII hebben wij diverse mogelijkheden tot het huren van een flexplek. Hierbij heb je volledig vrije keuze om te kiezen wat bij jou past. Wij bieden de volgende vormen aan:

1. Abonnement: bij een abonnement kan je naar eigen wens kiezen hoe veel dagen per week je een flexplek wilt huren. Elke week kan je opnieuw kiezen welke dag je komt (mits beschikbaar). Hierbij horen de volgende prijzen

1 dag per week = €190 per maand
2 dagen per week = €370 per maand
3 dagen per week = €525 per maand
4 dagen per week = €600 per maand
5 dagen per week = €650 per maand

2. Strippenkaart: bij een strippenkaart koop jij een aantal dagen die je kan opmaken op een gewenste dag (mits beschikbaar). Deze strippenkaart is na moment van aankoop 1 jaar geldig. De kosten van een strippenkaart is €450 voor 10 dagen.

3. Losse dagen een flexplek huren: bij deze mogelijkheid huur je losse dagen een flexplek. Hierbij kan je kiezen voor een dagdeel, de prijs hiervan is €30. Daarnaast kan je ook kiezen voor een gehele dag, dan is de prijs €50.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Stuur een mail naar info@dvd3.nl bel naar 0413-783339 of kom gerust een keer binnenlopen. Wie weet is er direct een plekje voor je vrij!

De voordelen van een flexplek:

  • Meerdere ondernemers huren in het kantorencomplex, dus je ontmoet nieuwe mensen! Dit draagt bij aan je werkplezier én wie weet komt er een mooie samenwerking uit!
  • Jouw eigen klanten kun je uitnodigen in een professionele omgeving
  • Je kunt in alle rust werken in een inspiratievolle omgeving
  • Er is ook een ruimte voor ontspanning, waar je even lekker kunt lunchen of relaxen, onder het genot van een lekker kopje koffie
  • De flexplekken zijn voorzien van supersnel internet
  • De werkplek is ergonomisch verantwoord met o.a. zit/sta bureaus
  • Én het zorgt wellicht voor meer balans tussen werk en privé

Wil je weten of een flexwerkplek iets voor je is? Probeer dan nu een proefdagje!

Neem contact op door te bellen naar 0413-783339 of te e-mailen naar info@dvd3.nl.

Hou ook onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. Je kunt ons vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of je kijkt voor het laatste nieuws op ons nieuwspagina.