Skip to main content

Flexplekken Meierijstad

Werken doen en kunnen we tegenwoordig overal! Het vaste kantoor en de vaste collega’s hebben plaatsgemaakt voor flexplekken en interessante ontmoetingen. Geen saaie kantoorpanden maar inspirerende omgevingen! Zoals de flexplekken vlakbij Meierijstad.

Klinkt dit voor jou ook goed en zou jij graag flexibel willen werken in of rondom Meierijstad? Stap dan eens binnen bij kantorencomplex DVDIII in hartje Uden. Het is een gezellige omgeving waar werken en netwerken hand-in-hand gaan. Zzp’ers, eenpitters en startups kunnen bij ons goed terecht. Onze mooie flexplekken geven je focus en kunnen dienen als visitekaartje naar jouw gasten. Je hoeft niet alleen te werken, maar je hebt ook aanspraak van andere huurders. Grote kans dat je andere ondernemers ontmoet en elkaar leert kennen. En wie weet komt er een mooie samenwerking uit voort!

Samenwerken

Bij DVDIII werken we samen maar toch apart. Samen werken is aanstekelijk en samenwerken helpt elkaar verder. Iedereen staat voor elkaar open in deze knusse maar productieve omgeving.

Alles is zo goed mogelijk verzorgd, van wifi tot interieur. Dit om er voor te zorgen dat jij tot je volle productiviteit kunt komen!

Ik wil dit! Plan nu een proefdagje!

Flexplekken

Onze flexplekken bevinden zich in een stilteruimte naast het plein: ‘ het sociale hart van DVDIII’. Het sociale hart beschikt over verschillende gezellige zitjes, lange en ronde tafels en aansluitend de pantry mét bar (én wijnkoeling). Onder het genot van een lekkere kop koffie een heerlijke plek om te lunchen of je netwerk uit te breiden! In de stilteruimte is het een kwestie van inpluggen, en aan de bak gaan!

Een aantal pluspunten van DVDIII

-elegante, stijlvolle inrichting
-genoeg faciliteiten: supersnelle wifi, printmogelijkheden (niet te gek) en kluisjes (voor een lunch buiten de deur).
-goede bereikbaarheid (genoeg parkeergelegenheden rondom én onder het pand)
-huiselijke en gezellige sfeer

Los dagje?

Of je nu wilt kiezen voor een los dagje of half dagje werken, strippenkaart of abonnement. Het is allemaal mogelijk! Kijk hier op de site voor de mogelijkheden.

Nog extra vragen? Bel of stuur gerust een mailtje!

Flexplekken Meierijstad

Blijf op de hoogte en volg ons!  FacebookInstagram LinkedIn