Skip to main content

Flexplekken Uden

Op zoek naar een fijne flexplek of meerdere flexplekken in de buurt van Uden? Kom dan eens een proefdagje werken bij DVDIII! DVDIII is het nieuwe stijlvolle kantorencomplex in hartje Uden. Het kantorencomplex bevat 14 kantoorunits, een vergaderruimte, zoom rooms maar daarnaast ook 4 mooie flexplekken.

Flexplekken

Deze flexplekken bevinden zich in een stilteruimte. Deze stilteruimte is voorzien van ergonomisch meubilair, internetaansluiting, een printer en een lockerkast. In de lockerkast kan je tussendoor even veilig je spullen opbergen! Daarnaast is de ruimte voorzien van een luchtklimaatsysteem, de hele dag door wordt de lucht ververst. Om scherp te blijven is er gebruik gemaakt van daglichtledverlichting. Dit zorgt ervoor dat het aangenaam licht blijft in het kantoor ook al is het een donkere grauwe dag! Zo kan jij gefocust blijven werken!

Proefdag

Mocht je willen weten hoe het is om bij DVDIII te werken, kom dan een proefdagje werken! Zo ervaar je zelf of je het een prettige omgeving vindt die bij je past. Bel naar 0413-783339 of mail naar info@dvd3.nl voor een afspraak.

Fijne sfeer

Bij DVDIII vinden we het zeer belangrijk dat er een fijne sfeer hangt en dat het de huurders aan niets ontbreekt. Zo mag je als flexwerker uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten. Een lekker koffietje mag natuurlijk niet ontbreken!

Ligging DVDIII

Benieuwd waar DVDIII zich bevindt? DVDIII beschikt over de begane grond van het oude Rabobank pand aan het Mondriaanplein in Uden. Deze volledig gerenoveerde verdieping ligt in hartje Uden te midden van vele winkels en (horeca-)gelegenheden. Parkeren kan in de parkeerplaats onder het Brabantplein (DVDIII beschikt over vergunningen).

Maak een afspraak

Zien we jou of jullie hier binnenkort op één of meerdere van de flexplekken zitten? Maak dan nu een afspraak!

Houd ook onze social media kanalen in de gaten! FacebookInstagram en LinkedIn

Flexplekken Uden

“Er hangt een intieme sfeer, een gevoel van huiselijke gezelligheid en geborgenheid.”