Skip to main content

Flexplekken Veghel

Ben je zoekende naar een flexplek of meerdere flexplekken in Veghel? In Uden, 5 à 10 minuten verwijderd van Veghel- is het nieuwe stijlvolle kantorenpand DVDIII gevestigd. De flexplekken zijn geplaatst in een stilteruimte, die voorzien is van supersnel internet, daglichtledverlichting en een luchtklimaatsysteem.

Huurvormen

Mocht je van de flexplekken gebruik willen maken dan kan je kiezen voor drie verschillende huurvormen. Zo kan je kiezen voor losse dagen, een strippenkaart of een abonnement. Voor de prijzen kijk hier op de site. Bij alle drie de opties is het van belang dat je van te voren even reserveert of tenminste even checkt of er een plek vrij is.

Interesse gewekt? Neem contact op met DVDIII door te bellen naar 0413-783339 of te mailen naar info@dvd3.nl

Voorzieningen flexplekken

De flexplekken zijn verder voorzien van een printer en een lockerkast. Wil je tussendoor even lekker gaan lunchen in het centrum of even shoppen? Berg je kostbare spullen dan veilig op!

Wil je gewoon lekker binnenshuis blijven om te lunchen en of te ontspannen? Dat kan ook! Je mag uiteraard gebruik maken van het koffiebonenautomaat, de quooker en de gezamenlijke koelkast!

Gezellige en intieme sfeer

Bij DVDIII heerst er een gezellige en intieme sfeer. Dat is ook iets wat wij van DVDIII zeer belangrijk vinden, dat de huurders zich op hun gemak voelen. Daarnaast vinden we het enorm belangrijk dat de huurder zich begeeft in een schone en nette omgeving. De gezamenlijke ruimtes worden daarom iedere dag bijgehouden. De huurder hoeft het aan niets te ontbreken!

Proefdagje?

Ben jij benieuwd naar hoe het is om een flexplek te huren bij DVDIII? Neem contact op met Charlotte van DVDIII, en plan een gratis proefdagje in! Zo kan je eerst even ervaren of het bij je past. En na een dagje hard werken loop je zo het centrum in… hopelijk tot ziens aan het Brabantplein 30 in Uden!

Huur hier je flexplek!

Flexplekken Veghel
Op de hoogte blijven? Bekijk onze FacebookInstagram of LinkedIn pagina.