Skip to main content

Flexplekken

Naast 14 mooie kantoorunits hebben we bij DVDIII ook 4 fijne flexplekken! Kom je bij DVDIII van een flexplek gebruik maken, dan kan je verwachten in alle rust en privacy jouw werk te kunnen doen. Op basis van beschikbaarheid is de plek te reserveren voor een dag of dagdeel. Het dient vooraf wel gereserveerd te worden!

Ingericht

De flexplekken zijn ingericht met een zit-sta bureau en ergonomische bureaustoelen. Uiteraard is de stiltekamer voorzien van internetaansluiting! Voor de veiligheid staat er ook een lockerkast waar je -als je tussen de bedrijven door even door het dorp een rondje wilt lopen- je laptop in kan opbergen!

Verschillende abonnementsvormen

Er zijn 3 verschillende abonnementsvormen waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard kan je kiezen wat voor jou het gemakkelijkste is en het beste bij je past!

Wil je het liefst met losse dagen werken, dan kom je net wanneer het je uitkomt. Het liefste wel van te voren even reserveren of bellen of dat er nog plek is! Voor een half dagje kost dit 30 euro. Voor een hele dag betaal je 50 euro. Aan jou de keus!

Daarnaast kan je ook een abonnement afsluiten, hierbij kies je hoeveel dagen je per week een flexplek wilt huren. Welke dag hoeft hierbij niet vast te staan, geheel naar eigen keuze! De volgende prijzen horen hierbij:

1 dag per week = €190 per maand
2 dagen per week = €370 per maand
3 dagen per week = €525 per maand
4 dagen per week = €600 per maand
5 dagen per week = €650 per maand

Mocht je dan nog liever een strippenkaart willen, dan kan dat ook! Bij een strippenkaart koop je een x aantal dagen die je gedurende een periode van een jaar naar eigen behoefte kan opmaken. Wanneer jij dus wilt! Voor een strip van 10 dagen betaal je 450 euro.

Flexplekken

Huur hier je flexplek!

Wil je nog meer informatie of de sfeer een keer komen proeven? Dat kan! Neem contact op: bel naar 0413-783339 of mail naar info@dvd3.nl

Bekijk ook onze FacebookInstagram of LinkedIn pagina.