Skip to main content

Vergaderruimte

Wil jij een vergaderruimte huren in Uden?  Dan ben jij ook bij DVDIII aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook een vergaderruimte aan. Deze is geschikt voor zowel bestaande huurders als externe partijen. Wil jij vergaderen in stijl? Dan is onze vergaderruimte zeker iets voor jou! Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden en voordelen.

De vergaderruimte is te huren voor groepen tussen de 4 en de 6 personen. Met hoe veel deelnemers je komt, dat maakt niks uit. Wij hanteren namelijk een vaste prijs per dag (deel). De prijs is 120.- euro voor de gehele dag en 70.- euro voor een dagdeel. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met DVDIII via 0413-783339 of info@dvd3.nl.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de vergaderruimte?

Wanneer je bij DVDIII onze vergaderruimte huurt, zitten de volgende zaken bij de prijs inbegrepen:

  • Presentatiescherm
  • Internet voor alle deelnemers
  • Plat en bruisend water
  • Koffie en thee
  • Iets lekkers

Mis jij iets in dit rijtje? Of kunnen we iets anders voor je regelen?  Heb jij bijvoorbeeld notitiemateriaal nodig, laat het dan weten, dan regelen wij dat ook! Wij zijn daar zeer flexibel in.

Kantoor huren Uden

De voordelen van het huren van een vergaderruimte bij DVDIII

Het huren van de ruimte om te vergaderen bij DVDIII heeft diverse voordelen. Zo is ons gehele pand voorzien van een luchtklimaatsysteem. Hierdoor kunnen we de temperatuur op jullie wens instellen. Ook is de lucht hierdoor continu ververst. Daarnaast bevindt DVDIII zich op een toplocatie in hartje Uden. Zo zijn er diverse leuke lunchrooms op loopafstand te vinden. Liever een door ons verzorgde lunch? Ook dat is mogelijk. Hiervoor werken wij samen met lokale ondernemers en kunnen we ook in de vergaderruimte een heerlijke lunch serveren. Ben jij geïnteresseerd in het huren van de vergaderruimte? Of wil je eens een keer komen kijken?

Neem contact op met DVDIII

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn.