Skip to main content

Kantoor huren in Uden

Ben je op zoek naar een fijne kantoorruimte? Maar wil je het liefst niet op een industrieterrein terecht komen als je een kantoor gaat huren in Uden? Kom dan eens kijken bij DVDIII in hartje Uden! Naast een fijne werkplek is hier genoeg te bieden. Heb je iets nodig van de winkel? Dan loop je zo het winkelcentrum in! Wil je even ergens gaan lunchen? Ook daar is genoeg keuze in.

Benieuwd waar we ergens zitten in Uden? Neem hier een kijkje op onze site.

Faciliteiten van DVDIII

Naast de voordelen van het centrum, zijn er ook genoeg voordelen binnen bij DVDIII. DVDIII zorgt ervoor dat jij als huurder ongestoord kunt werken, zonder je druk te hoeven maken over de schoonmaak, over de volle vaatwasser of de voorraad koffie. Alles wordt door DVDIII geregeld en jij kan op je gemak werken en klanten uitnodigen.

Huurmogelijkheden

Naast het aanbieden van deze faciliteiten zijn er verschillende huurmogelijkheden. De meest complete vorm is natuurlijk het huren van een kantoorunit. Deze kantoorunits verschillen van ligging, zo zijn er units aan de achterzijde van het pand mét tuin, twee inpandige kantoorunits en de kantoorunits die zich aan de voorzijde begeven. Deze laatste units kijken uit op het winkelend publiek. Deze units zijn het grootst en bieden plekken aan voor 4 tot 6 personen. Als je een kantoorunit huurt kan je gebruik maken van de meeste faciliteiten.

Naast de kantoorunits biedt DVDIII ook flexplekken en een vergaderruimte aan. Ook daar zijn verschillende mogelijkheden in. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheden op onze site.

Ben jij geïnteresseerd in kantoor huren in Uden?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het huren van een kantoor in Uden bij DVDIII, of heb je een vraag? Neem dan contact op door te bellen naar 0413-783339 of te mailen naar info@dvd3.nl.

 

Houd ook onze socials in de gaten: LinkedIn, Instagram en Facebook.

Kantoor huren in Uden?

Kantoor huren Uden