Skip to main content

Kantoorunits

Wil jij graag werken in een sfeervolle én functionele omgeving? Huur dan een kantoorunit bij DVDIII.

DVDIII is een locatie waar bedrijven worden samengebracht en ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien. Inmiddels zijn er meerdere creatieve en innovatieve ondernemers/bedrijven hier gevestigd en er heerst een prettige sfeer!

De 14 kantoorunits variëren in oppervlakte van 21 tot 47 m2 en zijn voorzien van een luchtklimaatsysteem, stoffering, raambekleding, daglicht ledverlichting en internetaansluiting. Lees verder voor de diverse verschillende kantoorunits.

Gezamenlijke voorzieningen

– Sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimte met wijnbar/pantry met koffie en vaatwasser

– Gezamenlijk WIFI netwerk

– 2x Zoom Room

– Optionele administratieve ondersteuning

– Schoonmaakdiensten gemeenschappelijke ruimten

– Inbraakalarm met cameratoezicht

De verschillende kantoorruimtes

DVDIII biedt een aantal verschillende soorten kantoorruimtes aan.

8 kantoren met zicht op het centrum van Uden (units 1 t/m 8)

Wil jij een stijlvolle en mooie kantoorruimte huren met zicht op het centrum van Uden? DVDIII biedt dat soort geweldige kantoorunits aan. De units 1 t/m 8 zijn ideaal voor teams van 4 tot 6 personen. De units zijn op vele verschillende manieren in te richten, pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van jouw bedrijf aan!

Jij kijkt uit op het winkelend publiek, maar jij valt dus ook op!

(0 units beschikbaar)

Kantoor met tuin (units 9, 10 en 11)

Een werkplek met aansluitend een tuin voor jou en je team. Dat is pas luxe! Tussen het werk door even naar buiten om je hoofd te koelen, gewoon even lekker te genieten van het zonnetje of te lunchen in alle rust. Genoeg gemak en veel daglicht! Deze units zijn voor 2 à 4 personen geschikt. Ook deze ruimtes hebben meerdere mogelijkheden qua inrichting en zijn voorzien van de optimale werkomstandigheden.

(0 units beschikbaar)

Inpandige kantoorunits (units 12 en 13)

DVDIII heeft twee inpandige kantoorunits, wat betekent dat er geen direct daglicht binnenkomt. Dit is met daglicht ledverlichting opgelost, wat heel natuurlijk oogt en dus zorgt voor een optimale werkomstandigheid!

De units hebben een speelse indeling en kijken uit op het gezellige, inspirerende plein. Deze units zijn voor 1 à 2 personen geschikt.

(0 units beschikbaar)

Kantoorunits

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een van onze kantoorunits? Neem contact op door te bellen naar 0413-783339 of te e-mailen naar [email protected].

Hou ook onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. Je kunt ons vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of je kijkt voor het laatste nieuws op ons nieuwspagina.