Skip to main content

Een virtueel kantoor

Wil jij jouw zakelijke activiteiten afschermen van je huisadres? Ben je een startende ondernemer en beschik je nog niet over voldoende middelen om een kantoorruimte te huren? Dan is een virtueel kantoor een uitkomst. Ten eerste begint een succesvolle onderneming bij een zakelijk postadres. Dit adres is noodzakelijk voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Uw bedrijf inschrijven op uw huisadres is namelijk niet altijd een optie. Dan is het gebruik van een virtueel kantoor een goede oplossing. Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

  • Je kunt je klanten (beperkt) uitnodigen in een stijlvolle, professionele kantooromgeving
  • Je bent verzekerd van een erkend vestigingsadres voor de KvK
  • Het adres is te gebruiken als postadres: je kunt uiteraard je eigen post komen ophalen of de post wordt verzameld en één keer per maand afgeleverd op het gewenste adres. Wil je jouw post vaker ontvangen? Hiervoor rekenen we 9,95 euro (exclusief btw) extra per keer
  • Het zakelijke adres is ook te gebruiken voor op briefpapier en dergelijke
  • Het virtueel kantoor is per drie maanden op te zeggen
  • En daarnaast is het ook nog mogelijk gebruik te maken van de zakelijke postscanservice
  • Dit alles voor maar 75 euro (exclusief btw) per maand.

Een virtueel kantoor is eenvoudig en snel te bestellen. Binnen een paar dagen kan jij al trotse huurder zijn van een virtueel kantoor en heb jij het contract binnen waarmee je je kan inschrijven bij de Kamer van Koophandel!

Ben je geïnteresseerd geraakt? En zie jij jouw klanten hier al ontvangen? Neem contact op door te bellen naar 0413-783339 of te e-mailen naar info@dvd3.nl.

Ook kan je ons Facebook, Instagram en LinkedIn kanaal in de gaten houden voor het laatste nieuws.