Skip to main content

Kantoor te huur Oss

Zoek jij een fijn kantoor in Oss? Of omgeving? Dichtbij de A50? Kom dan eens kijken bij het gloednieuwe luxe kantorencomplex DVDIII in Uden. DVDIII ligt dicht aan de snelweg tussen Oss en Eindhoven in. Er zijn al verschillende bedrijven gevestigd, maar er is nog plek voor nieuwe aanwinsten.

Goed bereikbaar

Onze kantoorruimtes zijn zeer goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer -vanaf het busstation loop je er in twee minuten naar toe! Parkeren kan onder in de parkeergarage van het Brabantplein, kom je daaruit gelopen dan is het nog maar een paar meter lopen naar de entree van DVDIII. DVDIII beschikt zelf over parkeervergunningen.

Kantoor te huur Oss?

In het centrum van Uden lag nog een behoefte naar een luxe kantorenpand. Het is een uniek concept wat er nog niet was in de gemeente en omstreken. Wij -van DVDIII- willen huurders een fijne sfeervolle plek aanbieden waar ze zich prettig voelen. Waar ze met een gerust hart kunnen werken, én waar ze ook kunnen ontspannen. Het interieur speelt daarbij een grote rol, er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen en organische vormen. Het straalt veel rust en sfeer uit. Wat we merken is dat de huurders zich op hun gemak voelen, en ook aansluiting vinden bij elkaar. Gezellig samen lunchen en ervaringen delen over het werk. Er zijn al mooie samenwerkingen ontstaan!

Benieuwd naar welke ondernemers er al gevestigd zijn? Kijk hier  voor het overzicht!

Bezichtiging of proefdagje

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het huren van een kantoor bij DVDIII? Dat om de hoek ligt bij Oss, op zo’n 15 minuten rijden afstand. Klik dan hier  voor meer informatie, daar lees je wat er allemaal te huur is en welke faciliteiten daarbij horen. Mocht je interesse hebben in een bezichtiging, of een proefdagje werken. Het is allemaal mogelijk!

Huur hier je kantoorruimte in Uden (dichtbij Oss)!

Kantoor te huur Oss

Houd ook onze sociale media accounts in de gaten: FacebookInstagram of LinkedIn.