Skip to main content

Kantoorruimte huren Oss

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Oss of omgeving? Dan bent je hier aan het juiste adres. Bij DVDIII hebben wij diverse mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Waar kan je een kantoorruimte huren in Oss of omgeving?

Bij DVDIII kan jij jouw ideale kantoorruimte huren. DVDIII is gevestigd in het mooie centrum van Uden. Woon jij in Oss? Al binnen 20 minuutjes ben jij vanuit Oss bij onze mooie kantoorruimtes. Ons kantorencomplex ligt op een ideale locatie in hartje Uden. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse parkeermogelijkheden. Kom jij met het OV vanuit Oss? Ook dan zijn de kantoorruimtes bij DVDIII zeker goed bereikbaar voor jou. Het busstation ligt namelijk om de hoek en is nog geen vijf minuutjes lopen.

Bekijk hier onze adresgegevens

De mogelijkheden van DVDIII

Bij DVDIII, in de buurt van Oss heb je diverse mogelijkheden tot het huren van een kantoorruimte. Bij ons heb je de volgende mogelijkheden:

  • Huur je eigen business unit: deze variëren in oppervlakte van 21 tot 47 m2. De units zijn voorzien van stoffering, raambekleding, verlichting en internetaansluiting.
  • Huur een virtueel kantoor: ontvang jouw eigen zakelijke postadres en scherm je zakelijke activiteiten af van je huisadres.
  • Huur een flexplek: wij hebben ook nog de mogelijkheid tot het huren van een flexplek. Bepaal zelf wanneer je komt.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Wacht niet te lang, want de ruimtes zijn populair.

Bel naar: 0413-783339

Kantoorruimte huren Oss: onze faciliteiten

Naast de mogelijkheid om diverse kantoorruimtes te huren in de omgeving van Oss, bieden wij nog diverse andere mogelijkheden aan. Zo beschikt ons centrale hart van de kantorenruimtes over een leuke bar en diverse mogelijkheden om te netwerken. Hier kan je een lekker wijntje drinken met collega’s of start je de dag met een lekker bakje koffie.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om jouw administratie uit handen te nemen. Onze administratieve ondersteuning neemt diverse werkzaamheden voor jou uit handen. Denk hierbij aan het archiveren van documenten maar ook het invullen van de BTW gegevens.

Lees hier alles over onze administratieve ondersteuning

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van DVDIII of heb je een vraag? Neem dan contact op door te bellen naar 0413-783339 of te mailen naar [email protected].

Op de hoogte blijven? Bekijk onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina.

Kantoorruimte huren Oss werkplek
Kantoorruimte huren oss algemene ruimte