Skip to main content

Kantoorruimte huren Veghel

Op zoek naar een fijne werkplek in de buurt van Veghel? Grote kans dat je dan uitkomt bij DVDIII. Daar komen al je wensen bijeen. Kantoorruimte huren Veghel? Neem contact op!

Kantoorruimte huren Veghel: meer dan alleen een kantoorruimte

Bij DVDIII staat een fijne werkplek voorop! Voor ons -wij van DVDIII- is het belangrijk dat iedere huurder zich prettig en fijn voelt in de werkomgeving van DVDIII. Ga jij kantoorruimte huren bij DVDIII? Dan krijg je meer dan alleen een kantoorruimte, maar ook een fijne werkbeleving. Maar wat houdt dat dan in? Als je een kantoorruimte gaat huren bij DVDIII krijg je ten eerste een goede basis: de werkplek is voorzien van stoffering, raambekleding, daglicht ledverlichting en supersnelle internetaansluiting. Daarnaast is het pand prachtig ingericht, hotel chic is de stijl. Helemaal van nu. De keuken is ingericht zodat je van alle gemakken voorzien bent. En niet te vergeten: het pand ligt in hartje Uden. Kantoorruimte huren in Veghel? Dan kom je dus uit in Uden!

De voorzieningen van DVDIII

Naast een fijne werkplek biedt DVDIII verschillende voorzieningen. Het pand beschikt over een centraal podium waar je gezellig bijeen kunt komen met collega’s of andere huurders uit het pand. Hier kan je lekker wat eten -een lekker broodje wat je haalt bij de visser om de hoek bijvoorbeeld-, een lekker koffietje drinkt in de ochtend alvorens vol aan de bak te gaan, of gewoon even lekker ontspannen tussendoor. Ook is het mogelijk om hier een presentatie of netwerkborrel te houden.

Naast deze voorzieningen zijn er nog andere huurmogelijkheden. Zo is het mogelijk om een virtueel kantoor te huren, de administratie te laten uitvoeren of een flexplek te gebruiken.

Lees hier alles over virtueel kantoor huren

Benieuwd naar de mogelijkheden van kantoorruimte huren in Veghel? Neem contact op door te bellen naar 0413-783339 of een mail te sturen naar info@dvd3.nl

 

Kijk ook op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina.

Kantoorruimte huren Veghel