Skip to main content

Kantoorruimte te huur Veghel

Geïnteresseerd in kantoorruimte te huur Veghel? Kom dan eerst eens kijken in Uden! Uden ligt praktisch naast Veghel, op 5 minuten rijden afstand. En heeft net als Veghel veel te bieden. Maar misschien wel de mooiste en fijnste werkplekken!

Uden

Zoek jij voor jezelf of voor jouw team een leuke en gezellige kantoorruimte om te werken? Dan ben je bij DVDIII aan het juiste adres! Nog niet gehoord van DVDIII? DVDIII is het nieuwste en meest stijlvolle kantorencomplex dat Uden rijk is! Het ligt in hartje centrum van Uden. Tussen alle winkels en gezellige restaurantjes in. Zowel met de auto als met de fiets goed te bereiken. DVDIII beschikt over eigen parkeervergunningen van de parkeergarage gelegen onder het kantoorpand.

Plattegrond

Er zijn 14 kantoorruimtes gerealiseerd in het gerenoveerde pand aan het Brabantplein. Voor degene die moeten zoeken waar het is: kijk hier op de plattegrond waar het pand zich precies bevindt.

Verschillende bedrijven

Op dit moment is het kantorenpand grotendeels gevuld met ondernemers met verschillende specialiteiten: website bouwers, media bedrijven, advocaten, hypotheekadviseurs en er is zelfs een recycling bedrijf gesitueerd. Het is een leuk allegaartje van bedrijven. Dat is juist wat we interessant en van toegevoegde waarde vinden. Er zijn al leuke projecten ontstaan, en wellicht ontstaat er in de toekomst nog meer!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een kantoorruimte: neem contact op met DVDIII, dan plannen we een bezichtiging in en wellicht zit jij hier volgende maand ook! De koffie staat vast klaar. Of espresso, of een latte macchiato..

Flexplek

Mocht een kantoorruimte nog een stap te ver zijn voor jou als ondernemer? Ook flexwerken is mogelijk. We hebben 4 flexplekken, deze zijn te huren voor een dag of dagdeel. De flexplek is van alle gemakken voorzien, zo beschik je over een zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel en een locker zodat je tussendoor je spullen veilig kan opbergen.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons!

Kantoorruimte te huur Veghel

Houd ook onze sociale media accounts in de gaten: FacebookInstagram of LinkedIn