Skip to main content

Kantoorruimte Veghel

Heb je een fijne kantoorruimte nodig in Veghel of omstreken? Kom dan eens een kijkje nemen in het gezellige Uden bij DVDIII! Uden is maar op 5-10 minuten afstand gelegen van Veghel.

Hartje Uden

Voor diegene die Uden niet kent, Uden heeft alles. Het heeft een fijn centrum met alle winkels die je maar nodig hebt. Gezellige restaurantjes en leuke uitgaansgelegenheden, zoals kroegjes, een bioscoop en een bowlingbaan. Tussen al die gezelligheid in ligt het kantorencomplex DVDIII. Bij DVDIII zijn verschillende kantoorunits te huren, kantoorunits met tuin, zonder tuin, met uitzicht op het centrum, inpandige units, noem maar op. Het gezellige plein dat grenst aan deze units is te gebruiken voor vergaderingen, lunches of presentaties. Verder zijn er Zoom Rooms te gebruiken, dit zijn kleine kamertjes om even rustig te kunnen bellen of vergaderen op afstand. Daarnaast zijn er flexplekken te huren en virtuele kantoren.

Geïnteresseerd geraakt in één van deze te huren mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze site.

Wat nog meer te verkrijgen bij kantoorruimte Veghel?

DVDIII is ontstaan uit de wil om zo veel mogelijk uit handen te nemen van kantoorhuurders. En daarnaast ook een gezellige plek te kunnen aanbieden.

Wij van DVDIII vinden het belangrijk dat huurders een fijne plek hebben om te werken en daarnaast aan zo min mogelijk hoeven te denken. Dan moet je denken aan de dagelijkse schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes, het ophalen van papier en plastic en voorzieningen zoals koffie en thee.

Administratieve Ondersteuning

Ook het aanbieden van Administratieve Ondersteuning kan hier bij horen. Mocht de administratie je als zelfstandige te veel worden dan kan DVDIII diverse werkzaamheden uit handen nemen. Dit zijn taken als het invullen van de BTW-aangifte of het verwerken van documenten in de administratie.

Interesse in DVDIII Administratieve Ondersteuning? Lees er hier meer over.

Kijk ook op onze socials: LinkedIn, Instagram en Facebook.

Huur hier je kantoorruimte (dichtbij Veghel)!

Kantoorruimte Veghel
Kantoorruimte Veghel