Skip to main content

Kantoorunit Meierijstad

Op zoek naar een fijne en professionele kantoorunit in Meierijstad? Kijk dan iets buiten Meierijstad, en wel in hartje Uden. Uden is maar op een paar kilometer afstand van Meierijstad en zeer goed te bereiken vanaf de snelweg.

Meierijstad

Tegen Meierijstad aan is het nieuwe kantorenpand DVDIII gevestigd. DVDIII bevat 14 kantoorunits. Deze kantoorunits zijn van alle gemakken voorzien en zijn naar eigen smaak in te richten, maar mocht je hier moeite mee hebben dan kunnen we je als huurder doorverwijzen naar Delo kantoorinrichting.

Pantry

Naast de kantoorunits heeft DVDIII een gezamenlijk plein waar geluncht, vergaderd of gewoon lekker ontspannen kan worden. Mocht je komen huren dan heb je een mooie pantry tot je beschikking, voorzien van een Quooker, koelkast, vaatwasser en een luxe koffiebonenapparaat. Én zelfs een wijnkoeling, dus mocht je een borrel of iets te vieren hebben dan kan je hierin je fles te koelen leggen!

Naast 14 kantoorunits is er ook een vergaderruimte te huren en twee zoom rooms.

Hartje Uden

En dan vraag je je natuurlijk af, hartje Uden. Is dat niet lastig te bereiken? Nee is het antwoord! Onder het pand bevindt zich parkeergarage Brabantplein. De ingang van deze garage is tegenover de bioscoop Take Ten. Te voet kom je hieruit op ongeveer 30 meter afstand vanaf de ingang van DVDIII.  Je bent dus zo binnen!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in DVDIII? Neem een kijkje op de site. Of neem contact op, en plan een bezichtiging in. Je bent van harte welkom!

Via de socials kan je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en bezigheden binnen DVDIII. Kijk op FacebookInstagram of LinkedIn.

Kantoorunit Meierijstad

“We vinden het zeer belangrijk dat er een fijne sfeer hangt, zo nu en dan worden er borrels of andere gezellige dingen georganiseerd. Zodat het een fijne plek is om te werken, maar ook om te netwerken en te verbinden”