Skip to main content

Kantoorunit Oss

Op zoek naar een kantoorunit in Oss of omgeving? Loop dan eens binnen in Uden bij DVDIII. DVDIII is het nieuwste kantorencomplex dat Uden rijk is!

Hartje Uden

In hartje Uden bevindt zich -in het oude Rabobankpand aan het Mondriaanplein- DVDIII. DVDIII bevat 14 te verhuren kantoorunits. Het pand is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Zo wordt het iedere dag gepoetst, bevat het een luxe pantry en een fijn zitgedeelte waar geluncht of vergaderd kan worden.

Ook beschikt het pand over twee zoom rooms, een vergaderruimte en een flexgedeelte. Kijk voor de huurmogelijkheden en extra informatie hier op de site.

Kantoorruimtes

Momenteel is het merendeel verhuurt, er zijn nog maar twee units te verhuren. Eén volledig ingerichte ruimte en voor de creatievelingen één die nog volledig naar wens in te richten is! De kantoorruimte is bij oplevering wel al voorzien van vloerbedekking, raambekleding, daglicht ledverlichting, internetaansluiting en een luchtklimaatsysteem. Daarnaast is het pand goed beveiligd door middel van cameratoezicht en een alarmsysteem.

Bedrijven

De huidige bedrijven die een kantoorunit huren bij DVDIII zijn werkzaam in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan videoproducenten, PR-adviseurs, advocaten, hypotheekadviseurs en designers. Zo is het een gemixt gezelschap, wat het een gezellig geheel vormt maar ook een bron van verschillende expertises. Benieuwd naar de bedrijven die DVDIII iedere dag mag ontvangen? Kijk hier op de site.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het huren van een kantoorunit in de buurt van Oss? Neem dan contact op door te bellen naar 0413-783339 of te e-mailen naar info@dvd3.nl en maak een afspraak voor een bezichtiging. Voelt het goed en past de sfeer bij jouw bedrijf? Dan is de kantoorunit per direct te huren.

Kantoorunit Oss

We willen je graag verwelkomen!

Ook op onze FacebookInstagram of LinkedIn pagina.