Skip to main content

Op zoek naar een fijne kantoorunit?

Op zoek naar een fijne kantoorunit? Dan vind je het in hartje Uden bij DVDIII. Een splinternieuw kantorencomplex, tussen het Mondriaanplein en Brabantplein in. DVDIII beschikt over 14 kantoorunits die te verhuren zijn. Het merendeel is al verhuurd, maar er is nog plek voor 4 bedrijven.

Uniek

Wat maakt DVDIII uniek van de andere kantorencomplexen in de buurt? Ten eerste bevindt het pand zich in hartje centrum, dit maak het zeer aantrekkelijk voor als je er even op uit wil tussen het werk door. Qua parkeren is het ook geen probleem, dit doe je onder in de parkeergarage Brabantplein. DVDIII beschikt over eigen parkeervergunningen die te huren zijn. Verder is het pand helemaal gestript van binnen en weer helemaal nieuw opgebouwd. Het is een luxe kantorenpand geworden, met onder andere een luchtklimaatsysteem dat de lucht in de kantoorunits de hele dag door ververst. Wat nu geen overbodige luxe is in deze coronatijd. Ook niet geheel onbelangrijk: het pand is beveiligd door middel van een alarm en er is cameratoezicht. Wel zo prettig!

Kantoorunit+

Wat een kantoorunit bij DVDIII verder nog zo prettig maakt is dat het van alle luxe is voorzien. Het pand wordt dagelijks schoongemaakt, de pantry bevat een quooker, een superdeluxe koffiebonenapparaat, koelkast en zelfs een wijnkoeling. Dus mocht je ooit een borrel organiseren, maak daar dan gebruik van! Ook het opruimen van papier en plastic afval wordt allemaal gedaan. Dit alles maakt het een prettige omgeving om te werken: jij kan je richten op je werk en DVDIII regelt de rest!

Interesse?

Wil je een kantoorunit voor jezelf of voor jou en je bedrijf huren? Neem contact met ons op! We plannen een bezichtiging in en bespreken de mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Houd ook onze social media accounts in de gaten: FacebookInstagram of LinkedIn

Ben jij binnenkort trotse huurder van een van de fijne kantoorunits bij DVDIII?

We hebben kantoorunits voor 1 persoon oplopend tot 6 personen, variërend van 21 tot 47 m2. Er zijn nog een paar kantoorunits beschikbaar, mocht je interesse hebben neem dan een kijkje op www.dvd3.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

Kantoorunit

Huur hier je kantoorunit!