Skip to main content

Op zoek naar kantoorruimte in Uden?

Dan huur je jouw kantoorruimte in Uden of werkruimte het beste bij DVDIII. DVDIII is een luxe kantorencomplex voor ondernemers die willen werken in stijl.

Fijne werkplekken in omgeving Uden, Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven

DVDIII ligt in het bruisende centrum van Uden, op een half uurtje afstand van Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven – en op 10 minuutjes afstand van Veghel (Meierijstad) en Oss. Door de centrale ligging is het goed bereikbaar via de A50 met zowel de auto als met het OV. Met meer dan voldoende parkeergelegenheid – onder andere in de parkeergarage Brabantplein onder het kantoorpand met meer dan 130 parkeerplaatsen!- en het busstation om de hoek is het ideaal te bereiken voor jou als huurder maar uiteraard ook voor je klanten! Dus ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Uden? Neem dan contact met ons op.

Virtueel kantoor en Administratieve ondersteuning Uden

Staat je bedrijf nog in de kinderschoenen en beschik je nog niet over voldoende middelen om een kantoorruimte te huren of ben je als ondernemer veel onderweg voor zaken en mis je nog een vestigingsadres en bijbehorende professionele uitstraling? In deze en nog veel meer situaties biedt een Virtueel Kantoor bij DVDIII de oplossing! Zo is het mogelijk je bedrijf op dit adres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, post op dit adres te ontvangen en kan er wederom gebruik worden gemaakt van de flexibele werkruimten en de zoom rooms.

Daarnaast wordt er administratieve ondersteuning aangeboden. Want is het gewoonweg niet echt jouw ding of heb je er geen tijd voor? Deze extra service neemt diverse werkzaamheden uit handen, onder andere het invullen van de btw-aangifte en het verwerken en archiveren van documenten in de administratie.

Hartje Uden

DVDIII zit op dé perfecte plek van Uden. Vanuit je kantoor loop je namelijk zo het centrum in, waar je even lekker kunt gaan lunchen. Daar kan je ook een boodschap doen of gewoon even lekker een frisse neus halen.

De huurder kan gaan voor een volledig ingerichte werkplek óf kleedt zijn kantoor zelf stijlvol aan. Daarnaast kan de huurder gebruik maken van één van de twee flexibele werkruimten en het inspirerende plein dat zich uitnodigt om met elkaar te werken, te sparren of te lunchen. Organische vormen, hoogwaardige materialen en natuurlijke elementen zijn kenmerken van dit geheel. Dus ook binnenshuis is er voldoende plek om even je zinnen te verzetten…

Ben jij nog op zoek naar een van de fijne werkplekken bij DVDIII?

We hebben kantoorunits voor 1 persoon oplopend tot 6 personen, variërend van 21 tot 47 m2. Er zijn nog een aantal werkplekken beschikbaar, mocht je interesse hebben neem dan een kijkje op www.dvd3.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

#DVDIII #DVD III #DVD3 #DVD 3

Huur hier je kantoorruimte in Uden (dichtbij Meierijstad)!