Skip to main content

Hallo allemaal.

Superleuk dat ik of beter gezegd; onszelf voor mag stellen. Sinds de zomer van 2022 mogen wij werken en klanten ontvangen op de mooie locatie van DVDIII.

Adicere biedt commerciële en communicatieve ondersteuning in woord en daad.

Dus we inspireren, denken mee, initiëren EN voeren ook de daad bij het woord. Daar waar jij een hulpvraag hebt, bieden wij de oplossing. Energieke en actieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien. Projectmanagement over een langere termijn of even tijdelijk, om het tekort aan ‘handjes’ in te vullen, er kan veel! Flexibel en op maat.

Met een focus op sales, want daar worden wij heel blij van. Van training, strategie, organisatie tot aan de daadwerkelijke uitvoering staan wij klaar om uw organisatie een flinke power boost te geven.

Aan het roer staat Annemarie Ruis, mensenmens, direct sales specialist, commerciële duizendpoot, creatief, ondernemend en vol ideeën en energie. Die deelt zij graag met haar vaste groep commerciële toppers die, ieder in hun eigen expertise, aandeel leveren binnen de opdrachten. Van online marketeers tot toptalenten in relatiebeheer en telefonische acquisitie. Kortom, korte lijnen, eerlijke en heldere afspraken en vooral  gericht op actie en reactie. Altijd op basis van kwaliteit en het opbouwen van een warme relatie.

Adicere werkt graag met jonge potentiële toppers. Wij krijgen daar energie van ( ja, nog meer…) en zien veel talenten nog zoekend naar de juiste richting. Daarom bieden we ook aan hen graag werkplekken. Ben jij dus een student en ( bijna ) afgestudeerd, wil je wel een baan waar je ook kunnen ‘proeven’ van diverse opdrachten en werkgebieden om zo door te groeien naar een gerichte branche en expertise? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Dus wil jij ook weleens kennis komen maken met Annemarie, dit team of weten wat we voor jou kunnen betekenen? Loop dan eens binnen @DVDIII, unit 4.

De koffie staat klaar en voor een goed gesprek maken wij altijd tijd!

Wil je zeker weten dat Annemarie aanwezig is? Bel dan even met : 0413-237000 of mail naar [email protected]

Tot dan!

 

Even voorstellen: Adicere