Skip to main content

In deze nieuwsrubriek stellen wij onze huurders voor. Deze keer MEGANMEDIA. Hey ondernemer! Zin om indruk te maken? Mijn naam is Megan, ik ben visueel mooimaker en eigenaresse van een fantastisch grafisch ontwerpstudio. Sinds een paar maanden heb ik mijn kantoor in het luxe kantoorverzamelgebouw DVDIII waar ik kan werken in stijl! Iedere dag opnieuw geniet ik van deze fijne mooie plek. MEGANMEDIA is een grafisch ontwerpstudio voor bedrijven die indruk willen maken. Ik ben van mening dat de visuele identiteit van je bedrijf er oogverblindend uit moet zien. Daarom vang ik jouw verhaal in een gelikt ontwerp en help ik je het de wijde wereld in te slingeren. Ik vind het te gek om startende ondernemers op weg te helpen met het totale pakket om de markt te verbluffen. Van logo tot huisstijl tot website en drukwerk; MEGANMEDIA kan niet wachten om je te verrassen. Wil jij een oogverblindend ontwerp? Laat me weten hoe jij je koffie drinkt; ik ben benieuwd naar je verhaal! Stuur me een e-mail op info@meganmedia.nl of bezoek mijn website: www.megan.media en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ook huurder worden bij DVDIII? Neem contact op.

Voorstellen MeganMedia