Skip to main content

Kantoor te huur in Uden

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in Uden? Een flexplek of een ruimte voor langere tijd? Of een virtueel kantoor? Het is allemaal mogelijk bij DVDIII in Uden. Midden in het centrum van Uden zit het nieuwe kantorencomplex DVDIII gevestigd. Kantoor te huur in Uden!

Mogelijkheden bij DVDIII in Uden

De mogelijkheden bij DVDIII lopen uiteen. Zo is het mogelijk om een kantoorunit te huren voor langere tijd. Er zijn verschillende soorten units te huren, kijk hier voor de verschillende vormen. Wil je niet voor langere tijd iets huren? Of ben je vaak onderweg en is een flexplek geschikter voor jou als huurder? Dan is een flexwerkplek wellicht iets voor jou! Ook daarin zijn verschillende mogelijkheden. Lees hier over de mogelijkheden die daarin te verkrijgen zijn. Is een flexwerkplek niet helemaal jouw ding? Maar wil je ook klanten kunnen uitnodigen en heb je een bedrijfsadres nodig voor jouw bedrijf? Dan is het ook mogelijk om een virtueel kantoor te huren. Het adres van DVDIII kan je dan gebruiken als zakelijk postadres en ook wordt al jouw post verzameld en desgewenst naar je opgestuurd. Hier staat meer beschreven over deze huurvorm.

Administratieve ondersteuning

Naast het huren van kantoren zijn er andere faciliteiten die te verkrijgen zijn bij DVDIII. Ben jij het bijvoorbeeld zat om de administratie te doen? Ligt het jou niet of heb je er geen tijd voor? Dan is DVDIII Administratieve Ondersteuning wellicht iets voor jou! In samenspraak met jou spreken we af wat we voor de administratie van jou oppakken. Wil je alleen de BTW-aangifte laten doen? Dat kan! Wil je de administratie een keer helemaal geordend hebben? Ook dat kan! Geïnteresseerd hierin? Neem dan contact met ons op! En dan kan jij je binnenkort weer helemaal focussen op datgene waar jij goed in bent!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het huren van een kantoor in Uden bij DVDIII? Kom dan eens vrijblijvend kijken, de koffie staat klaar!

Houd ook onze sociale media accounts in de gaten: FacebookInstagram of LinkedIn.

Kantoor te huur Uden!

Kantoor te huur Uden