Skip to main content

Kantoorruimte huren Uden

Ben je van plan om kantoorruimte te huren in Uden? Dan zit je bij DVDIII – werken in stijl goed!

De mogelijkheden van DVDIII

In hartje Uden staat het kantorencomplex van DVDIII. Hier worden verschillende vormen van kantoorruimten aangeboden. Waaronder kantoorunits, deze units variëren in oppervlakte van 21 tot 47 m2. En zijn voorzien van stoffering, daglicht ledverlichting, jaloezieën en supersnelle internetaansluiting. Daarnaast worden ook virtuele kantoren en flexplekken aangeboden. Heb je een belangrijke bespreking? Ook een vergaderruimte is te huur!

Wat biedt kantoorruimte huren in Uden nog meer aan?

Bij DVDIII bieden wij sowieso heel fijne werkplekken aan. Maar het is meer dan alleen een fijne werkplek. Het complex is zo ingedeeld dat in het hart van het gebouw een podium is gesitueerd waar je gezellig kunt lunchen, kunt netwerken, maar ook fijn even tot rust kunt komen. Daaromheen liggen de verschillende units, en twee Zoom Rooms. Deze Zoom Rooms zijn op basis van beschikbaarheid te gebruiken. Daarnaast is de keuken voor iedereen beschikbaar, daar is gebruik te maken van een superdeluxe koffiebonenapparaat, quooker, vaatwasmachine, en zelfs een wijnklimaatkast. Dus wil je op vrijdag een gezellige vrijdagmiddag borrel organiseren? Dan ben je bij DVDIII aan het goede adres!

Waarom kantoorruimte huren in Uden?

Huren van een kantoorruimte bij DVDIII is ideaal omdat het zich in hartje Uden bevindt! Het ligt op een zeer centrale plek, namelijk midden in centrum Uden en op 150 meter afstand van het centraal station. Parkeergelegenheid is er ook volop. Ook zijn de leuke winkels en restaurantjes om de hoek. Dus na werktijd, hup zo het centrum in! Daarom is een kantoorruimte huren bij DVDIII ideaal.

Kortom wanneer je een kantoorruimte huurt bij DVDIII,  is het meer dan een werkplek, het verbindt, het maakt werken leuker en fijner, en je bent van alle gemakken voorzien. Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws van DVDIII? Houdt dan onze social media in de gaten. Je kunt ons vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Enthousiast geworden?

Kantoorruimte huren Uden