Skip to main content

Kantoorruimte Oss

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Oss of omgeving? Dan ben je op de juiste website beland. Wij zijn namelijk DVDIII een kantoorverzamelgebouw in de omgeving van Oss. Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden, over DVDIII en over onze exacte locatie.

Kantoorruimte Oss – de mogelijkheden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte in Oss of omgeving? Dan moet je bij deze paragraaf zijn. In deze paragraaf vertellen we je namelijk meer over de mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte bij DVDIII. Wij hebben namelijk de volgende opties:

  • Huur een kantoorunit: wanneer je een kantoor wilt huren voor jou en een aantal medewerkers dan is een kantoorunit bij DVDIII de ideale optie
  • Huur een flexplek: wanneer je bijvoorbeeld ZZP bent of tijdelijk een werkplek nodig hebt, dan zijn de flexplekken van DVDIII een goede keuze
  • Huur een virtueel kantoor: werk jij veel thuis, maar wil je toch een zakelijk postadres? Huur dan een virtueel kantoor bij DVDIII.

Enthousiast geworden?

Kantoorruimte Oss – de locatie

De locatie van DVDIII is gevestigd in hartje centrum van Uden. Hier ben je al in 20 minuutjes vanuit Oss. Onze locatie heeft diverse voordelen. Zo ben je namelijk op loopafstand van de leukste koffietentjes, lunchrooms en restaurants. Daarnaast is er ook een Albert Heijn op loopafstand, ideaal wanneer je na je werk meteen een boodschap wilt doen. Kom jij met het OV? Ook dan is de locatie van DVDIII ideaal. Je bent namelijk al binnen vijf minuutjes bij het busstation.

Over DVDIII

Ben jij nieuwsgierig geworden naar DVDIII? Er is nog veel meer te vertellen, bijvoorbeeld over onze zoomrooms, onze bar en ga zo maar door. Wij raden je aan om gewoon eens een keer langs te komen. Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina in de gaten!

Kantoorruimte Oss