Skip to main content

Kantoorruimte Uden

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Uden? Dan ben jij op deze pagina helemaal aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé verhuurder van kantoorruimtes in hartje Uden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Kantoorruimte Uden: dé mogelijkheden

Allereerst vertellen we je graag wat meer over de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes in Uden bij DVDIII. Bij ons heb jij namelijk drie mogelijkheden, hierdoor kan je écht kiezen wat bij jou past. Deze bestaan uit de volgende opties:

  • Huur een kantoorunit: de eerste optie is het huren van een kantoorunit. Deze units zijn te huur in diverse groottes en voor diverse prijzen. Bij deze optie huur jij een eigen unit die je kan gebruiken voor jouw bedrijf.
  • Huur een flexplek: hoef jij niet elke dag op kantoor te zijn, maar ben je op zoek naar een werkplek voor enkele dagen? Bekijk dan onze flexplek opties eens.
  • Huur een virtueel kantoor: op zoek naar een virtueel kantoor? Ook dit bieden wij aan. Super fijn, want hierdoor heb jij jouw eigen professionele postadres.

Meer informatie over een specifieke mogelijkheid? Bekijk per mogelijkheid de bijbehorende pagina. Of neem contact met ons op, wij vertellen jou er graag meer over. Dit kan door te mailen naar [email protected] of bellen naar 0413-783339. Natuurlijk ben je ook welkom om gewoon een keer langs te komen lopen.

Over DVDIII

Het huren van een kantoorruimte in Uden, is niet het enige wat wij jou als DVDIII te bieden hebben. In het hart van onze kantoorruimtes bevindt zich namelijk een gezellige en goed ingerichte ruimte. Hier kan je bijvoorbeeld netwerken met andere huurders, lekker lunchen of een wijntje drinken na het werk. Over lekker lunchen gesproken, de locatie bevindt zich in centrum Uden. Hierdoor zijn diverse lekkere lunchtenten in de omgeving te voet bereikbaar. Wat ook te voet bereikbaar is, is het busstation. Deze bevind zich op nog geen 5 minuten lopen van de kantoorruimtes in Uden. Ideaal dus voor als jij of een van de medewerkers met het OV komt.

Daarnaast bieden wij bij DVDIII ook administratieve ondersteuning bij jouw kantoorruimte in Uden aan. Dit kan je naar gelieve bij ons afnemen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan werkzaamheden zoals het verwerken en/of archiveren van documenten maar ook het invullen van BTW documenten. Meer weten over de administratieve ondersteuningen?

Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes? Bekijk onze Facebook, LinkedIn en of Instagram pagina.

Kantoorruimte Uden