Skip to main content

Kantoorunit Uden

Ben jij op zoek naar een kantoorunit in Uden? Keuze genoeg! In hartje Uden is er een spiksplinternieuw kantorenpand geopend aan het Brabantplein. In het oude Rabobankpand waar voorheen de misfits in zaten is na totale renovatie DVDIII gevestigd. DVDIII heeft 14 kantoorunits voor bedrijven. En er is nog plek!

Centraal gelegen

Je zou wellicht denken dat door de centrale ligging DVDIII lastig te bereiken is, maar niets is minder waar. Onder het pand bevindt zich parkeerplaats Brabantplein. Een zeer grote parking waar genoeg plek is om te parkeren. DVDIII beschikt zelf over vergunningen.

Ook met het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken, op nog geen 500 meter afstand ligt het centraal busstation.

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorunit in Uden?

Bel naar: 0413-783339

Virtueel kantoor

Naast kantoorunits verhuren we ook virtuele kantoren en flexplekken. Een virtueel kantoor is interessant als je bijvoorbeeld werkt vanuit je woonhuis maar daar geen klanten wilt ontvangen. Het is tenslotte beter om klanten in een mooie en professionele omgeving te ontvangen. Daarnaast verzamelen we bij DVDIII alle post voor je dus hier heb je ook geen omkijken naar!

Flexplekken

Er zijn vier flexplekken gerealiseerd bij DVDIII. Hier kan je als huurder en niet-huurder van DVDIII gebruik van maken. Mocht je het thuiswerken zat zijn, of je zoekt gewoon een fijne professionele ruimte om te werken. Dan kan je hier een dag of dagdeel komen werken! Kijk hier voor de verschillende huurvormen.

Vergaderruimte

Daarnaast is het ook nog mogelijk een vergaderruimte te huren. De volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Presentatiescherm
  • Internet voor alle deelnemers
  • Plat en bruisend water
  • Koffie en thee
  • Iets lekkers

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met DVDIII via 0413-783339 of info@dvd3.nl.

Bekijk ook onze social media accounts. Hier kan je de ontwikkelingen van DVDIII bijhouden!

Kantoorunit Uden