Skip to main content
Voorstellen Buurtmannen

Aangenaam!
Hoi, wij zijn buurtmannen. Joep en Edwin. Twee door en door ervaren financiële experts die jou heel goed kunnen adviseren over je hypotheek en verzekeringen. Dat doen we niet zoals andere adviseurs of banken. Wij zijn namelijk volledig onafhankelijk van die grote partijen. Onze adviezen zijn dus altijd volledig op jouw situatie afgestemd.

Over Joep
Joep is geen onbekende in het bankwezen. Hij heeft al ruim 13 jaar ervaring als hypotheek- en financieel adviseur. Met al zijn kennis was het tijd om in 2019 samen met Edwin een eigen kantoor te beginnen. Hij wil namelijk altijd kunnen klaarstaan voor klanten. Ook ’s avonds en in het weekend.

Over Edwin
Edwin werkte sinds 2009 bij bekende banken om mensen te adviseren over verzekeringen, betalen en sparen en als financieel adviseur. Dankzij de universitaire studie Master Financial Planning aan de Erasmus is hij goed in het verkrijgen van een helikopterview. Hij heeft dus altijd het totaalplaatje scherp in beeld. In 2019 start hij samen met Joep een eigen kantoor. Waarom? Omdat hij het op zijn eigen manier wil aanpakken.

DVDIII

We werken nu al een aantal maanden in ons nieuwe kantoor op het Brabantplein en we hebben er geen seconde spijt van. Het is een prachtige en centrale plek met alle faciliteiten die bij een modern kantoor horen. Daarnaast zitten er veel ondernemers wat zorgt voor een prettige werksfeer.

Kortom, DVDIII is een echte aanrader!

Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen